Tuinontwerpen strakke tuin

tuinontwerpen strakke tuin

Tuinontwerpen strakke tuin! Ben je op zoek naar tuinontwerpen voor een strakke tuin? Een strakke tuin ziet er vaak prachtig uit en zijn daarnaast, afhankelijk van het soort planten, eenvoudig in onderhoud. Vaak heeft een strakke tuin een natuurlijke moderne uitstraling. Er is veel mogelijk in het ontwerp van een strakke tuin. Denk bijvoorbeeld aan zithoekjes, plantenbakken en vijvers. Ben jij op zoek naar een tuinontwerp of ben je zelf een tuin aan het ontwerpen?

Zelf een strakke tuin ontwerpen of uitbesteden?

Je kun natuurlijk eenvoudig zelf een strakke tuin ontwerpen. Op het internet zijn voorbeelden en inspiratie genoeg te vinden. Daarnaast kun je overwegen om een tuinarchitect in de arm te nemen om een strak tuinontwerp voor je te maken. Onze online tuincoach kan je bijvoorbeeld aan een passend advies of strak tuinontwerp helpen.

Hoe gaat het in zijn werk? Onze online tuincoach neemt contact met je op en spreekt je wensen door. Hiervan wordt een compleet tuinplan en ontwerp op maat gemaakt! Het plan wordt aangeleverd beplantings- en materialenlijst. De coach zal in kaart brengen wat er allemaal nodig is om de tuin in de nieuwe staat te houden en hoeveel onderhoud er nodig is. Aan de hand van dit plan kun je de strakke tuin helemaal zelf aanleggen. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit over te laten aan onze professionals.

Tuinontwerpen strakke tuin tips

Hierbij wil ik een aantal strakke tuin tips op een rijtje zetten, zodat je een aantal handvaten hebt voor je tuinontwerp. Gebruik allereerst grote tuintegels in je tuin. Hoe groter de tegel hoe meer rust in de tuin. Daarnaast is het een must om een fijne zithoek in je tuin te hebben, zodat je in de zomer gezellig in de tuin kunt zitten. Gebruik rechthoekige of verhoogde bedden om het groen in te plaatsen. Neem voor meer tips of een tuinontwerp op maat gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *