Tuinontwerp kleine tuin

tuinontwerp kleine tuin

Ben je op zoek naar een tuinontwerp voor een kleine tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een kleine tuin vraagt om een creatieve omgang met de beschikbare ruimte. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met je tuinontwerp, maar je kunt dit ook overlaten aan een professional. Onze online tuincoach staat graag voor je klaar om je wensen te bespreken en deze om te zetten in een mooi tuinontwerp.

Tuinontwerp voor de kleine tuin

We helpen je graag van niets tot jouw droomtuin. Onze online tuincoach zal in een gesprek je wensen doornemen en deze omzetten in een tuinontwerp op maat. Je ontvangt het tuinontwerp compleet met beplantings- en materialenlijst. We zullen in kaart brengen wat er nodig is om je tuin in de nieuwe staat te houden en hoeveel onderhoud er nodig is. Je kunt de tuin op basis van dit plan helemaal zelf aanleggen. Heb je liever wat hulp? Dan kunnen we de tuin voor je komen aanleggen.

Om over na te denken

Wanneer je nadenkt over een ontwerp voor je kleine tuin, dan is het handig om in gedachten de tuin eerst volledig te betegelen. Bedenk waar je een zitgedeelte wilt hebben! Teken dit in je ontwerp. Dit kun je doen met alle vaste elementen die je in gedachten hebt. De ruimte die overblijft kan vervolgens worden voorzien van groen.

Het is raadzaam om gebruik te maken van onze online tuincoach! Hij kan je precies vertellen welke plantsoorten veel of weinig onderhoud nodig hebben en welke mooi bij elkaar passen. Ook op het gebied van bestrating en omheiningen kunnen we je op weg helpen.

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *