Dakterras ontwerper

dakterras ontwerper

Ben je op zoek naar een dakterras ontwerper? Neem dan eens contact op met onze online tuincoach! Hij helpt je graag verder met het ontwerpen van je eigen dakterras. Bij het maken van een dakterras ontwerp komt veel denk- en meetwerk kijken. Hoe is bijvoorbeeld de ondergrond, wat zijn de wensen en is het mogelijk om een dakterras te maken op de gewenste locatie.

Dakterras ontwerper

Met nieuwe beplanting of meubelen is een dakterras al snel weer als nieuw. Onze online tuincoach adviseert graag als het gaat om onderhoudsvrije beplanting, vloeren en balustrades. We bespreken graag je wensen en maken een passend ontwerp voor je. Het ontwerp wordt compleet met materialen- en beplantingslijst geleverd. Hiermee kun je het terras helemaal zelf aanleggen. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit aan een professional over te laten. Tevens brengen we in kaart hoeveel onderhoud er periodiek nodig is.

Neem gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Eventueel is het mogelijk om een afspraak te maken met onze online tuincoach!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *