Afschermdoek balkon

afschermdoek balkon

Ben je op zoek naar een afschermdoek voor je balkon? Er zijn diverse soorten afschermdoeken die geschikt zijn voor het afschermen van een balkon. Denk bijvoorbeeld aan balkondoeken van zeildoek of afschermdoeken met een fotoprint. De doeken worden veel gebruikt om meer privacy op het balkon te hebben.

Afschermdoek balkon op maat

Een afschermdoek balkon kun je via Hekwerk Webshop eenvoudig op maat bestellen. We hebben diverse soorten afschermdoeken in ons assortiment. De doeken maken we na bestellen op maat en leveren deze door heel Nederland en België. Hieronder een opsomming van de verschillende soorten afschermdoeken:

Afschermdoek van zeil

afschermdoek balkon

Een afschermdoek gemaakt van PVC zeildoek is een duurzame oplossing. De doeken kunnen op maat gemaakt worden en zijn in verschillende kleuren leverbaar. De doeken worden rondom voorzien van vernikkelde koperen ringen van Ø 10 mm. Hierdoor kunnen de afschermdoeken aan het balkonhekwerk worden gemonteerd doormiddel van kabelbinders.

Klik hier voor al onze afschermdoeken uit PVC zeil >>

Afschermdoek met fotoprint

afschermdoek balkon

Een afschermdoek met fotoprint geeft sfeer aan je balkon of dakterras. We hebben diverse verschillende opdrukken in ons assortiment en eventueel is het mogelijk om een afschermdoek met een foto naar eigen keuze te laten maken. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op.

Klik hier voor al onze afschermdoeken met fotoprint >>

Afschermdoeken van Hekwerkwebshop.nl

Hekwerkwebshop.nl is de leverancier van hekwerken en balustrades op maat. Ze streven ernaar totaal aanbieder van maatwerk oplossingen te zijn. Om die reden zijn we dan ook dagelijks bezig om ons aanbod te verbeteren en de kwaliteit van onze producten te optimaliseren. De afschermdoeken maken we na bestellen op maat. Je kunt zelf de gewenste kleur/foto, hoogte en lengte opgeven. Teven is het mogelijk om de kabelbinders, voor bevestiging aan het hekwerk, mee te leveren. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop. Neem bij vragen gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

afschermdoek balkon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *